+*~+*~Welcome To Mia Cake House+*~+*~

By: Mia Cakehouse

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Sunday, 11-Jan-2099 15:56 Email | Share | | Bookmark
TERM AND CONDITION

CARA BAYARAN:
No. Akaun CIMB Bank :- 13020101251528ATAUNo. Akaun Maybank :- 563019015026 (Faizah Binti Mohd Ariff)

SEBARANG PERTANYAAN / TEMPAHAN, SILA HUBUNGI / SMS:
Hubungi/SMS :- 012-9394173
Email :- miacakehouse@yahoo.com

CARA PENGHANTARAN:
Cara Penghantaran :- Pos Laju Malaysia (Area Luar Daerah Terengganu - termasuk Negeri-negeri lain dan Sabah & Sarawak), self-pick up ataupun direct saya hantar kepada customer (area Kuala Trg sahaja)

** Penghantaran hanya akan dilakukan setelah pembayaran penuh diterima bersama-sama info pembeli
** Apabila transaksi pembayaran sudah dilakukan, sila sms/email/call saya bagi menyatakan tarikh dan masa pembayaran dibuat
** Bagi pembeli yang berada dalam kawasan Kuala Terengganu, saya akan menghantar terus kepada anda dengan cas penghantaran RM8.00-RM15.00 bagi kawasan Kuala Terengganu dan percuma jika mengambil sendiri


Saturday, 10-Jan-2099 01:47 Email | Share | | Bookmark
WEDDING & PARTY PROMOTION





Monday, 24-Aug-2009 01:54 Email | Share | | Bookmark
COOKIES RAYA 2009 KEMBALI.....

TART GULUNG HOMEMADE (50pcs) - RM20.00
SWEET HAZEL (50pcs) - RM20.00
ROCKY NUTS (50pcs) - RM20.00
View all 20 photos...
Quote:
Assalamualaikum semua..tempahan untuk cookies raya dah dibuka..maaflah lambat upload gambar ye cik-cik puan..hehehe..saya akan close order 10 hari puasa..tempahan dan delivery hanya dibuat di kawasan Kuala Terengganu sahaja...harap maklum..tapiif ada kawan-kawan yang duk kl ke mana-mana yang sudi balik terengganu pick up cookies ni..amatlah dialu-alukan. sila contact sy : Mia di talian 012-9394173 @ 019-9537218 YM : miacakehouse dan juga Email : miacakehouse@yahoo.com

gambar-gambar boleh di view di sini ye http://flickr.com/photos/mrshimkerosene/


TAT GULUNG HOMEMADE (50 pcs) - RM 20.00 ******************* SWEET HAZEL (50 pcs) - RM 20.00 ******************* ROCKY NUTS (50 pcs) - RM 20.00

MAMA CARRIES (50 pcs) - RM 21.00 ******************* MINI POPIA (1/2kg) - RM 15.00 ******************* SHORTBREAD (50 pcs) - RM 22.00

CAPUCCINO SLICE (50 pcs) - RM 21.00 ******************* STRAWBERRY LAYER(50 pcs) - RM 21.00 ******************* CRISPY CRACKLE (50 pcs) - RM 19.00

SWEET HEART (50 pcs) - RM 21.00 ******************* GREENPEAS DELIGHT (50 pcs) - RM 21.00 ******************* LUSCIOUS HAZELNUT (50 pcs) – RM 22.00

SWIRL MOCCA (50 pcs) - RM 20.00 ******************* ROSE BEAUTY (50 pcs) - RM 23.00
Quote:
kek batik pun saya ade jual tau...diwrapped ngan aluminium foil dan diletak dalam tupperware plastic..tahan selama 3 bulan dalam peti sejuk..ada 2 jenis iaitu KEK BATIK CADBURY BIASA DAN KEK BATIK CADBURY ALMOND


KEK BATIK CADBURY BIASA (1.5kg) - RM38.00

KEK BATIK CADBURY ALMOND (1.5kg) - RM43.00

DI WARPPED DENGAN ALUMINIUM FOIL DAN DILETAK DALAM TUPPERWARE PLASTIC

Quote:
credit to@ miss noma for lovely and superb pics!!



Monday, 15-Jun-2009 06:49 Email | Share | | Bookmark
sungguh lama tak update..huhuhu

moosoozoo.blogspot.com 1 year old... hehehe
yum yum yum.. meh kita ngap cuppies ni
mass yg sgt comel specky tayang cuppies saya..hehehe
View all 5 photos...
Quote:
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua..
beribu kemaafanyer dah lama tak update fp ni..ramai jugak yg tanya mia dah tutup kedai ke?hehehe..anyway tak tutup pun,, bisnes tetap berjalan tapi malas nk update dan takde masa..ehhehe..anyway sepanjang beberapa bulan ni banyak jugak la tempahan..terpaksa ditolak la..dipass-pass pada kawan-kawan lain but ada jugak tak sampai hati bila saudara mara dan kawan2 yang request nakkan cuppies dan juga muffins..anyway thanks to semua yang still menyokong saya dari belakang mahupun depan..hahaha..( ayat ntah pape ni ) ..dan thanks banyak2 to my husband yang terlalu baik terus menyokong sambil tolong2 saya buat muffins untuk kenduri kawen saudara mara dan juga kawan-kawan di tengah2 malam sehinggakan sakit-sakit pinggang..huhuhu..dan tak lupa juga kepada family, ma abah dan siblings serta ipar2, mentua yang x jemu2 menolong dan memberi sokongan padu..ceewaaah... ( macam bagi ucapan Pelakon Paling Popular je! hahaha ) apa-apapun beban kerja semakin bertambah sekarang dan apa yang penting, hidup kena cool je..kkikikikiki so meh kita layan gambar2 cuppies kat bawah ni yer :


dan kalau nk view gambar-gambar..visitlah kat flickr saya ni yer..
gambar variety of cakes, cuppies, muffins and cookies

cuppies mass sempena blognya MooSooZooyang dah genap setahun


saksikan mas yang menayangkan cuppies sambil posing maut.. Happy 1st Anniversary to Mass's blog


yummy yummy vanilla moist cupcakes with strawberry filling

Quote:
yang kat bawah ni pulak hantaran set untuk cousin sis suri sweet kan..hehheehe..sis suri nak simple saje soft pink and she loike so much! enjoice!!



sweet cupcakesc hantaran set theme soft pink and strawberry to sis suri's cousin


Thursday, 1-Jan-2009 01:31 Email | Share | | Bookmark
cupcakes wedding kak jaa & supermario cupcakes with piping jelly

 
 
 
View all 7 photos...
Quote:
lama betol x update...ni cuppies hantaran Kak Jaa & Man 16/12 baru ni..




supermario cupcakes with blueberry&strawberry filling and topping with piping jelly


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net