+*~+*~Welcome To Mia Cake House+*~+*~

By: Mia Cakehouse

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Friday, 13-Jun-2008 14:11 Email | Share | | Bookmark
candies from sakiyama...

a lot of candies...
 
 
View all 11 photos...

Quote:
thanks a lot my dear sis sakiyama coz susah2 pos candie ni untuk mia..ehhehe..thanks a lot sis and i love you


Wednesday, 11-Jun-2008 02:52 Email | Share | | Bookmark
Cuppies For Mr Pino - From Mrs Pino ;)

 
 
Quote:
cuppies kat bawah ni for Ainin's bf. hope Mr Pino suka for kejutan ni..hehehehe..





Monday, 9-Jun-2008 02:36 Email | Share | | Bookmark
soft purple and white cupcake for hantaran Izam & Fazila

 
 
Quote:
sorry sesangat lama tak update oleh kerana kesihatan tak mengizinkan..dah seminggu berehat dan handphone asyik berdering nak amik order tp terpaksa tolak sebab xsihat lagi..maaf banyak2 pd customer yang call and next time kita boleh bersua kembali..insyaAllah..okay..cuppies kat bawah ni untuk hantaran Izam (poslaju) dan juga pasangannya yang berkahwin pd 31/05/08 yang lepas..moga bahagia ke akhir hayat dan moga puas hati dengan cuppies tu yer..




Quote:
izam wrote :Akum....terima kasih kerana sudi ambik tempahan kek saya walaupun last minute.Sedap kek tu tapi rasa yang lain-lain buat orang makan jadi tak puas.Sory la lupa nak ambik banyak-banyak pic cake.Yang ada 1 je la.Sorry ekk.Lenkali bleh tolong lagi ok.Ok,bye..


Wednesday, 28-May-2008 08:30 Email | Share | | Bookmark
Cuppies and Almond Cadbury Batik Cake For Najdah's Hantaran..

Cuppies tema Green Apples
Almond Cadbury Batik Cake
Cuppies tema Green Apples
View all 4 photos...
Quote:
okay..cuppies and cake kat bawah ni untuk hantaran wan najdah (kuala ibai) pd 24/05/08 yang lalu kepada pihak lelaki..tema cuppies green apple so hope najdah suka yer.. sorry najdah lambat upload pic hantaran najdah..ehehhe..semoga berbahagia yer..



Green Apples Cupcakes with Blueberry, Kiwi and Strawberry Filling


Almond Cadbury Batik Cake with Choc Ganache and White Choc


Monday, 26-May-2008 01:00 Email | Share | | Bookmark
Teacher's Day Cake and Cookies for Danny's Teachers

steam moist chocolate cake
Famous Mia Amos
steam moist chocolate cake
View all 4 photos...
Quote:
sorry lama tak update..bz memanjang..hehehe..okay kat bawah ni ada Steam Moist Chocolate Cake and Famous Mia Amos Cookies for Danny's Teachers..hehehe..thank you very much to Danny's mommy ( Cik Ida ) for ordering 14 bottles of Famous Amos and one Steam Moist Chocolate Cake..ur so sweet and thanks a lot..



STEAM MOIST CHOCOLATE CAKE


FAMOUS MIA AMOS


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net