+*~+*~Welcome To Mia Cake House+*~+*~

By: Mia Cakehouse

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 20-May-2008 00:54 Email | Share | | Bookmark
kamitaken and najwa Tag saya lah!!~ ada apa dengan nama??

alahai..kene tag oleh mama waseem and lotfi kamitaken tp dok tersedor2..hehehe..sorry yer lambat jawak!!~

Quote:
Quote:
Topic given
Write a post regarding the topic or anything related to the topic.
Done?.. list out five names to be TAGGED. So these five people must write a post regarding the topic.
So the five people, been tagged, must start their post writing “I’ve been TAGGED!!”. (Note that the topic of the post depends on you) and in the end list out five names to be TAGGED


Topik - APA ADA PADA NAMA

hehhee..erm..sy pun tak tau nama saya ni makna ape..tp nenek yang bagi mase sy lahir dulu..lahir kat umah nenek la katakan..heehhee..sumer adik beradik sumer nama short-short dan senang disebut..termasuklah nama saya iaitu "Azmiah Binti Abdullah". Senang cikgu-cikgi nak tulis dalam register book, takdelah panjang-panjang mcm nama budak2 skrng ni yer.. okay, sy pun tak tau maksud ape tapi tok kata cita-cita yang tinggi..hehehe...betol ke tak, Wallahualam..

Nama Panggilan

ada byk la jugak nama panggilan ni..heheehe...ni sy listkan kat bawah :

Miah - Family sy je panggil + kawan-kawan terdekat
Maya - zaman muda-muda dulu ( sekoloh menengah, doktau la kenapa org panggil gini..eeeiii )
Mia - kawan-kawan siber, customer dan org tersayang
Achik Miah - anak sedara je..(fareeha slalu panggil dan sorang lagi anak sedara bakal panggil iaitu Aqil yang baru berumur 4 hari hari ni.. )
Aji Miah - sepupu kat Kelantan suka sakat org panggil panggilan ni..
Azmiah - lecturer saya panggil mase nk suh present ke..
Adik - hehehe..kadang2 abah selalu gok tersasul panggil adik memandangkan saya sorang je yang selalu ade kat umoh..

Quote:
okay dh abis dah..hehhe..kat bawah ni lak senarai org yang kene tag pulak :

1. Kak Yaya
2. Kak Sakiyama yang comel momel
3. Jue
4. Kak Erna
5. Kak Mai


hehehe..silalah jawab yer..Tqvm to Najwa and Lotfi.. for you all..





Thursday, 8-May-2008 01:37 Email | Share | | Bookmark
Steam Moist Chocolate Cake and Muffins

Steam Moist Chocolate Moist Muffin
Steam Moist Chocolate Cake
Steam Moist Chocolate - Acuan Puteri Ayu
View all 4 photos...
salam semua...for Mother's Day..saya ade buat promotion untuk Steam Moist Chocolate Cake...
Quote:
Price : RM40.00, Hubungi : Mia 012-9394173, YM : miacakehouse



Steam Moist Chocolate Cake - suitable for any ocassion ********Steam Moist Chocolate Muffin-suitable for any ocassion too..

ha..yang ni same gak..tp menggatal tangan buat dlm acuan Puteri Ayu..hehe..kelako jadinya..pecah2..not for sale tau bentuk..saje suka2..Superb pics, taken by Mass's Hubby! thanks a lot..


Monday, 5-May-2008 00:11 Email | Share | | Bookmark
huhuhu..i've been tag by kak yaya..linky love game anyone?

Linky Love Game Anyone?

This is another of those Linky Love game where you only have to tag 10 person in one post but still there is no actual limit (you can tag more if you want!). Once tagged, you have to copy paste the link in this post, and make them grow!

Do not delete any of the links and be honest to yourself!

************************************************************

BennyLiew, RamblingMoo, Mum & Kids In Wonderland, Judelittle, Our mini blogsphere, Rooms in My Heart, J@n!ce Ng, ChinNee, Jo-N, LadyJava's Lounge, Apples Of The Eyes, aNgRiAniWoRLd, persismutiara, my little family, LG a.k.a Lemongrass ,
McTa ,manje ,nitta,yatt, mat gebu

next

The lucky 7 person I am going to tag is
S_Shamen, Siti Azma, Sweet Bobo, Mak Lang, Kak Pah Sherry, Lizah Zakaria, Dayang....
(Dan, untuk senarai nama di atas, sudilah kiranya menerima gambar "Touch Of Nature" dari mat gebu untuk blog/fotopages anda..)

10 person i'm going to tag is
shima, jasmeen, yullina,soulha,elianas,rani, sabrina,zuhri, kak rinchan,umi-kal...dan sudilah kiranya menerima TOUCH OF NATURE dariku untuk mu wahai sabahat sekelian untuk ditepek di FP/blog memasing supaya dinding umah cantik berseri.

Mereka yang ku rasa sudi menerima (sudi tak sudi, kena terima jugak! Wakakaka) bunga kantan kembang mekar ini ialah.....
1. Erna 2. Kak Noor 3. Muna 4. Cak 5. Aimi 6. Kuchai 7. Mama Ca 8. Mummy Jam 9. Zakiah 10. Anna

Terimalah bungan kembang setaman ini daripada mommy: (tengah garu kepala nak tag 10 orang!!!! huhuhu)
1. Madoct
2.Farah@Mama225
3. Shah,Sya,Syahmi,Syafikah adeii! makin panjang link ekau! jgn mare..siapkan takoyaki utk den..balik sok den singgah makan
4. Yaya just to remind me that i need to bake your cookies
5. Hana Mek buyong..alahai..kalau larat dan lepas segala sickness tu le yerr..
6. Nor@MommyHafiy ya ampun! kalau tak buat pun dimaafkan..mak buyong dah hampir nak meletops ni
7. Lyn@Sudan Ya Allah! Ya Ampun! baru ku teringat! nanti ya Lyn! mak wayar byk putus ni asik lupeeeee... akan ku settlekan asap!
8. Diba khas utk mu..cewah! asik takdak jodoh yo ekau nak oda brownies den..huhuhu..satu hari nnt insyaallah ya
9. Kak Gee
10. Valli congrats and good luck with 2 kiddos!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

here are the ten winners for who gets to resume this linky love game

1. Emy mu kan ske my wat keje keje amal ginih
2. Delia yg tgh pregnant, hope tak keberatan la eh
3. Irene in Abu Dhabi
4. Zeti; mommy to adorable mika xoxo
5. kak mai kt Kg Tok Kaya
6. pengusaha kek lapis, miah

sape lagik ye....

7. Kak Dilla with her 2 heroes
8. tippie, my fellow Alumni
9. Bena
10. Muazzah in UK

hehe...buat ye jgn tak buat, memang pening la nk pikir 10org pemenang nih

*~*~*~*~*~*~*~*~*~* ~ *~*~*~*~*~*~*~*~*~* ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* ~*~*~*~*

huhuhu..ha..ni dia 10 orang yang kena di tag olehku..ha..kene buat tau..!!~

[1]m4sliz4 yang excited nak pi Perhentian this month..huhu..love you babe!~
[2]Cik Su gedebang bommmhehehe..amik ha suter lagi bunga katang ni..gegorkan laksa penangmu itu..hehehe..
[3]Kak Maisurah Vogue yang tengah ehem2 tu..jaga diri baik2..
[4]Najwa a.k.a Mama Waseem yang sgt gorgeous..!~
[5]Kak Lina nun jauh dah pindah KL..sob sob..
[6]Jue yang masih lagi honeymoon..hehehe..
[7]Cik Gee tokey kita ni yg kuat bisnes!!~ gudluck
[8]Ya my beloved sis..gud luck in exam n thesis!!~
[9]Eney my ex-classmate..lame dok dengor berita..
[10]and last sekali sape eh..penim paler dos mikir ni..ha..Kak Mai lame menyepi tanpa berita..bila nak hapdate ha??hehehe

terimalah bunga kantan kat bawah ni untuk buat laksa penang, kerabu, asam pedas dan sewaktu dengannya..hehehe..


Sunday, 27-Apr-2008 08:01 Email | Share | | Bookmark
medium muffins for any doorgifts!!~

yummy2
blueberry filling
strawberry filling
View all 5 photos...
Quote:
here we go..ni sample untuk doorgifts..tak kira la untuk wedding ke, birthday bash ke mahupun aqiqah @ party..dimuatkan dalam plastic comel dan siap dengan sticker sekali..boleh pilih samaada filling bluebery, strawberry ataupun kiwi..enjoice!!~ harga : RM1.80 satu pack if order less than 500 pcs.. kalau order more than 500 pcs.. dapatlah RM1.50 satu pack..taraaaa






P/S : credit to M4ss's Hubby for this lovely superb pixs!!


Friday, 18-Apr-2008 20:30 Email | Share | | Bookmark
b'day cuppies frm Mr.Shamsudin @ nottingham 2his lovely wife+son

Quote:
i've sent this 20 pieces of cupcakes (large size) and also 20 pieces of asorted muffins
(medium size), ordered by : Mr. Shamsudin @ Nottingham, UK
to his lovely wife Ana and cute son, Afiq..hope both of them loved it!!~


Quote:
hehehe..email from Mr. Shamsudin's in law (shim chang min) : dear mia, thank
you very much for sending us the lovely cake from my brother in law..sorry,cause by the time
i took these picture..that the only cake left..by the way thank you again for the very lovely
and delicious cake..




p/s: thanks to shim chang min a.k.a ruby_tvxq0610@yahoo.com.my for the pics...tqvm..


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net