+*~+*~Welcome To Mia Cake House+*~+*~

By: Mia Cakehouse

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Mar-2008 11:30 Email | Share | | Bookmark
attention!~

Quote:
for the info. mia cake house tutup kedai 28/3/2008 until 08/04/2008..so sebarang pertanyaan or apa-apa, just2 email me okay..dun call or sms coz nanti korang kene charge mahal nanti..hehe..okay salm sayang buat semua...



Monday, 24-Mar-2008 00:24 Email | Share | | Bookmark
surprise cuppies from mass to her hubby n her bestfriend!!~

for nadia's engagement
for mass's husband
doorgift engagement Nadia (Marang)
View all 6 photos...
Quote:
thanks so much to M4SS coz sudi order cupcakes mia yang tak seberapa ni for ur hubby n ur bestfriend's engagement jumaat lepas 21/3/2008..hope awak suke yer M4SS..hehehe..



for her bestfriend a.k.a nadia! *************************************for her hubby..hehehe..dah hilang satu eh??

Quote:
yang ni pulak doorgift engagement Nadia (Marang)..tq yer for bulk order..



purple and pink cupcakes for her fiance's side



Monday, 10-Mar-2008 12:43 Email | Share | | Bookmark
surprise wedding party cuppies for kak nana

jelly melly
rose pink blue curve
urple rose
View all 14 photos...
Quote:
asorted cupcakes to adik ipar nana punya surprise wedding party..sweetnya kakak iparnya iaitu kak nana yg order dr stockholm nun jauh di sana..kak nana my dear..hope u suka n mia pun excited sampai tersesat masa nak hantar cuppies ni..hehhe...so kak nana enjoy the picture n so sorry coz pix ni memang blur amik ngn handphone jer..takleh la lawan ngn pro mcm kak nana and husband..hehee...anyway thanks a lot and study hard yer..!!





Thursday, 28-Feb-2008 02:34 Email | Share | | Bookmark
cuppies in da' house!!~

4 cuppies
Large-Medium-Small Mini
cute purple
View all 7 photos...
yummy yummy cuppies




giant muffins for Yeen's Fiance!~


Tuesday, 19-Feb-2008 04:21 Email | Share | | Bookmark
HOMEMADE FAMOUS MIA AMOS

 
 
 
View all 6 photos...


Orait...kat bawah ni ada 2 type of homemade famous amos tau..yang color gelap skit tuh chocolate famous amos and yang color cerah skit tu famous amos original..based on walnuts, almond, cadbury choc, choc chips, wholemeal, oats and cocoa
** So if berminat silalah email di miacakehouse@yahoo.com atau call 012-9394173 pada saya yer untuk tempahan..

Quote:

Price for Original Famous Mia Amos = RM 25.00 ( 40 pieces) and RM 15.00( 25 pieces)
Price for Chocolate Famous Mia Amos = RM27.00 ( 40 pieces) and RM 16.00 ( 25 pieces)



Homemade Famous Mia Amos Original & Famous Mia Amos Chocolate


Packaging with riben in 2 size container *** 20 pieces and 32 pieces


The Dark Color = Chocolate Famous Amos & The Bright Color = Famous Amos Original





[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net