+*~+*~Welcome To Mia Cake House+*~+*~

By: Mia Cakehouse

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 12-Sep-2007 03:48 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK...





Monday, 10-Sep-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
** packaging **

Kek Batik Coklat Cadbury dibungkus dengan menggunakan food wrapper cling film dan aluminium foil. Ia diletakkan di dalam bekas plastik. Ianya dijamin selamat dan bersih.Bagi penghantaran luar dari daerah Kuala Terengganu dan luar negeri Terengganu, kek ini akan diletakkan di dalam kotak handle with care dan ianya dijamin selamat..





p/s: bila kek anda selamat tiba, first thing to do MESTI KENA CEPAT2 MASUK PETI SEJUK YER..JANGAN MASUK KAT TEMPAT SIMPAN IKAN LA YER..kan patah gigi nanti..hehehhe.


Monday, 10-Sep-2007 03:50 Email | Share | | Bookmark
promosi cookies raya..

cookies menyerang..hehehehe...tapi untuk customer dlm daerah kuala terengganu jer...hehehe



tempahan ditutup pada seminggu puasa


ALMOND DROP (RM 18.00) = 50 PCS
BISKUT FANTASIA (RM 18.00) = 50 PCS


KEJU ROSSETE (RM 18.00) = 50 PCS
NESTUM CRUNCHIES (RM 18.00) = 50 PCS
MAMA CHEESE (RM 18.00) = 50 PCS


TART NENAS GULUNG (RM 18.00) = 50 PCS
POPIA SIMPUL (RM 13.00) = 1/2 KG



ALMOND LONDON (RM 18.00) = 50 PCS
BISKUT SEROJA (RM 18.00) = 50 PCS


ROCKY NUTS (RM 18.00) = 50 PCS
STRAWBERRY CHIPS (RM 18.00) = 50 PCS


ALMOND SHORBREAD(RM 19.50) = 50 PCS
CHOCOLATE CHIPS (RM 18.00) = 50 PCS


BISKUT TELUR REBUS (RM 18.00) = 50 PCS
HONEY CORNFLAKES (RM 15.00) = 50 PCS


Wednesday, 5-Sep-2007 07:05 Email | Share | | Bookmark
*** AbOuT DeLiVeRy ***



Assalamualaikum dan selamat sejahtera..

Hari ni saya nak bagitau skit pasal delivery / penghantaran..sebab ada yang kurang pasti dengan hal ni..ok..for the info..

(1)Bagi customer yang berada di dalam kawasan daerah Kuala Terengganu, saya akan terus menghantar kek kepada anda tanpa mengenakan sebarang bayaran..

(2)Manakala bagi customer yang berada luar dari daerah Kuala Terengganu, saya akan mengenakan RM5 bagi pengeposan..

(3)Dan juga bagi customer luar dari negeri Terengganu, saya mengenakan RM10 bagi pengeposan..


Saya harap anda semua jelas dengan info yang saya nyatakan itu yer..



Salam Muhibbah dari saya..



- Mia -


Sunday, 2-Sep-2007 11:30 Email | Share | | Bookmark
Comments To The Visitors... thank you...




Quote:

Posted by: ummirafeeq , Wed 29-Aug-2007 04:26amboi..amboi.... dah start bukak langkah menjadi businesswoman nampak.... bagus..bagus... p/s: utk ciksu & ayah li.... wi pecume doh la neh....
Mia: hehehe..family punya hal..ade special la..dun worry.. p/s: promote la kat kawan2 cyber cik su n teacher2 rafeeq ke..hehehe
Posted by: fareeha, Wed 29-Aug-2007 05:29 good luck in yr biznez!!!!
Mia: ehehe...thank you ya.. saya upah sute kek wak gi UK nanti yer..
Posted by:shopwithme shopwithme888@gmail.com, Wed 29-Aug-2007 13:14wow... looks yummy..
Mia: belom cuba belum tau..hehehe..
Posted by: ida isk, merpati66@yahoo.com Wed 29-Aug-2007 14:41wowwwwww sungguh mengiurkan lepas nie siapa cari kek batik leh forwardkan kat sini kan
Mia: thank you cik ida merpati kita..hehehe..chocolate oats cookies cik ida pun apa kurangnya..nyum nyum..
Mia: to lina_kerteh: tq for visiting akak punya page..hari biasa buat jerr..e-mail akak yer kalo ade apa2 yg nak tanya..
Mia: to azfa in japan: nanti sy ade ikhtiarkan, kalo ade ape2, sy contact balik..
Posted by: Ridhuan, theweddingmates, Fri 31-Aug-2007 17:11waa...mmg menyelerakan....kedai u kat mana ni? i pun kat ganu gak tau!
Mia: En. Ridhuan kita..i tak buka kedai la..home made by myself..if nak, i boleh hantar terus ke rumah you withput any charge if dlm area K.Trg la..
Posted by: tupperfan, Sat 1-Sep-2007 06:14Cedapnyeee Anyways, minat TUPPERWARE tak? Jom singgah http://tupperfan.fotopages.com Banyak discounted price TUPPERWARE items.. Dun worry, semua asli and original!!
Mia: amboi-amboi..Tupperfan ni mesti banyak tupperware kat umah..bolehla isi kek saya satu dlm tupperware awak.. hehehe
Posted by: pok sedara, Sat 1-Sep-2007 10:49napok sedap jer... mok buat lagi sedap. kalu nok beli guane? x mboh beli kat cyber tp nok beli in reality. sila maklum dgn segera. x sabor nok rase hok miah buat. nok compare dgn hok mok buat. mase se lebih best
Mia: huhuhu..ayoh li rupanya..dakpela..kalu nok, beres jer..miah ato dakpe..harga family lain citer..hehehehe.. hok miah wak ni special sket, tamboh banyok barang lagi.. hehehe..
Posted by:reen reendieanny@yahoo.com,Sun 2-Sep-2007 08:03 yum.. yum.. sedap nyer...menarik tertarik.. dan teh tarik... kuala terengganu.. jauhnyer... bleh delivary ke perak ker.... heheh mintak resepi bleh tak wakkaka
Mia: cik reen..memang sedap kalau makan dengan teh tarik..hehehe.. boleh jer delivery, by pos laju, 2 hari sampai..dun worry..if nak contact saya yer..
Posted by:zackderocha tajularif@gmail.com, Sun 2-Sep-2007 11:54 huuu....nyum nyum.....
Mia: hehehe..belom cuba belom tau en. tajul..hehehehe
Posted by: Mai-mama Nureen maisurah2002@yahoo.com, Sun 2-Sep-2007 12:42 hi....mia jual kek batik jer ker? kek lain takder ker? nampak macam sedaaappp jer..leh rasa lu..cik su (ummi rafeeq) tu maksedara mia ek?
Mia: hehehe..jual kek batik jer..insyaAllah ada rezeki buat kek lain pulok..nanti mia wak sample, mia singgoh umoh cikgu aima dakpe..cik su tuh mok sdara sabit mia..ayoh li tuh pok sdare mia..hehehe.. kalu nok sms je mia yer..kek tuh tahan 3bulan dlm peti, tapi kene letok dlm peti sokmo la..





[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net