+*~+*~Welcome To Mia Cake House+*~+*~

By: Mia Cakehouse

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 15-Jun-2009 06:49 Email | Share | Bookmark
sungguh lama tak update..huhuhu

moosoozoo.blogspot.com 1 year old... hehehe
yum yum yum.. meh kita ngap cuppies ni
mass yg sgt comel specky tayang cuppies saya..hehehe
sis's suri cousin hantaran cuppies set
sweet like u sis suri..u loike!!
Quote:
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua..
beribu kemaafanyer dah lama tak update fp ni..ramai jugak yg tanya mia dah tutup kedai ke?hehehe..anyway tak tutup pun,, bisnes tetap berjalan tapi malas nk update dan takde masa..ehhehe..anyway sepanjang beberapa bulan ni banyak jugak la tempahan..terpaksa ditolak la..dipass-pass pada kawan-kawan lain but ada jugak tak sampai hati bila saudara mara dan kawan2 yang request nakkan cuppies dan juga muffins..anyway thanks to semua yang still menyokong saya dari belakang mahupun depan..hahaha..( ayat ntah pape ni ) ..dan thanks banyak2 to my husband yang terlalu baik terus menyokong sambil tolong2 saya buat muffins untuk kenduri kawen saudara mara dan juga kawan-kawan di tengah2 malam sehinggakan sakit-sakit pinggang..huhuhu..dan tak lupa juga kepada family, ma abah dan siblings serta ipar2, mentua yang x jemu2 menolong dan memberi sokongan padu..ceewaaah... ( macam bagi ucapan Pelakon Paling Popular je! hahaha ) apa-apapun beban kerja semakin bertambah sekarang dan apa yang penting, hidup kena cool je..kkikikikiki so meh kita layan gambar2 cuppies kat bawah ni yer :


dan kalau nk view gambar-gambar..visitlah kat flickr saya ni yer..
gambar variety of cakes, cuppies, muffins and cookies

cuppies mass sempena blognya MooSooZooyang dah genap setahun


saksikan mas yang menayangkan cuppies sambil posing maut.. Happy 1st Anniversary to Mass's blog


yummy yummy vanilla moist cupcakes with strawberry filling

Quote:
yang kat bawah ni pulak hantaran set untuk cousin sis suri sweet kan..hehheehe..sis suri nak simple saje soft pink and she loike so much! enjoice!!



sweet cupcakesc hantaran set theme soft pink and strawberry to sis suri's cousin


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net