Want your
own Fotopage?








 
+*~+*~Welcome To Mia Cake House+*~+*~

By: Mia Cakehouse

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 2-Dec-2008 08:47 Email | Share | | Bookmark
engagement cupcakes, merisik cupcakes, muffins for goodies bags

my engagement cupcakes
merisik cupcakes
 
View all 7 photos...

engagement cupcakes (Myself) and merisik cupcakes (Puan Fauziah Bukit Payong)...


vanilla muffins with strawberry filling and sprinkles with almond nibs and colored rice and ready in pack..


pack in handmade paperbag with printed organza riboons..p/s: sila abaikan imej-imej "aneh" dlm gambar ini..


Wednesday, 19-Nov-2008 05:15 Email | Share | | Bookmark
cupcakes birthday soufiyya hanna dan cupcakes besday papa cess

cuppies for princess
cuppies for princess
cuppies for princess
View all 4 photos...
Quote:
baru-baru ni besday baby Soufiyya Hanna..mama dia kak huda gitau saya nak tempah cuppies untuk birthday bash babynye..ni baru saya upload pic-pic cuppies..sorry yek..







Monday, 20-Oct-2008 03:27 Email | Share | | Bookmark
lamanya tak update..

 
 
 
View all 7 photos...
Quote:
assalamualaikum semua..dan hi... lamanya tak update fp lepas musim raya ni penyakit "M" melanda dengan jayanya..adeih adeih ditambah pula dengan kesihatan yang terganggu..apa-apapun bukan menyepi tanpa berita cuma berehat setelah kuat bekerja sebelum raya..Alhamdulillah Allah membuatkan kita selalu ingat dan syukur pada-Nya..so cupcake dan muffins2 akan diupdate nanti..tunggu yer..kat bawah ni ada sedikit gifts daripada kakak angkatku yg comey lotey..kak sakiyama from Japan.. thanks sis for kawaii and healthy stuff..nanti tunggulah tart nenas, kek batik cadburyku dan juga segala jenis biskut-biskut raya yang sudah lama kamu kempunan..hehehehe..



cuppies kak ina...


Thursday, 28-Aug-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Surprise to Maz's fiance and someone special..

ni cuppies Maz to her fiance - thanks so much Maz!!~ and also moist choc chip muffins + mix filling vanilla cupcakes to someone special..


moist choc cupcakes to Maz's Fiance..


yummy moist choc chip muffins and mix filling vanilla cupcakes! yeah..


Friday, 8-Aug-2008 03:07 Email | Share | | Bookmark
Cuppies Hantaran Shidah & Ina...serta cuppies Tunang Rohaya..

 
 
 
View all 5 photos...
Quote:
baru-baru ni wedding ramai sangat kan..ehehhe.. 8.8.2008..ramai org amik tarikh tu..apa-apapun thanks to shidah dan kak anis sofia sudi order cuppies mia...



Ida (Manir) & Is - Moga bahagia ke akhir hayat yer..******** Cuppies Hantaran Rohaya (Inai Kiara) & Roslan ************* Ina & Adi - Thanks kak anis sofia (Losong)..


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net