+*~+*~Welcome To Mia Cake House+*~+*~


My name: Mia Cakehouse
My Fotopage: http://cybercake.fotopages.com/
About me: yUmMy B4T|k c4Ke
From: Malaysia
Camera:
Ricoh
Caplio G3
Ricoh
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:THAI MANGO STICKY RICE
For the recipe, please click http://mamafami.blogspot.com/2014/04/khao-niaw-ma-muang.html(HERE). Thank you. View this Fotopage entry
suri hafiz
Latest entry:++ Beautiful Wedding of Syazwani and Amirul ++
[/URL][/img] View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Umm Muhammad
Latest entry:Muhammad's school Sport Day
Bismillah. Hari Ahad yang lepas,pre-school Muhammad anjurkan sport day yang diberi nama "Field Day". Diadakan di FRIM,Kepong.Mula2 sampai macam waaaa..tempat ni memang cantik untuk riadah pagi hari.Actually ni last minute plan nak kesana,sebelum ni dah confirm tak pergi sebab baba tak ada jadi mcm susah mama nak pergi bawa tentera 2 orang ini tapi alhamdulillah baba kebetulan lambat siap visa jadi baba dapat join sukan ini.yipee Jadi pada hari Ahad tersebut lepas solat subuh,bersiap-siap semua (Muhammad... View this Fotopage entry
UmmAbdrahmaan Abdhanif
Latest entry:Pinterest
I just posted a link from my Pinterest into a facebook group with my MUltimedia English class and the first reply was >>> U got Pinterest too??? Adding u! Talk about interest in pinterest? photos? technology? web2.0 apps? Or is it I'm just too old to be delving into all these... http://pinterest.com/msmahani/boards/ ;-) View this Fotopage entry
tok kaw
Latest entry:Minta Tolong Laaaaa
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :-O TO THOSE WOULD DON'T UNDERSTAND SIMPLE ENGLISH : "STOP ADVERTISING YOUR AD HERE PLEASE......" PADA SESIAPA YANG MMG TAK FAHAM BAHASA....TOLONG JANGAN GUNA RUANG FP SAYA UNTUK IKLAN." View this Fotopage entry
Aisram Creative
Latest entry:Kotak Kek / Hantaran (Cake Box)
View this Fotopage entry
Niza Niza Niza
Latest entry:Musim Luruh
View this Fotopage entry
fantastic sales by H n H
About: All of our items are 100% authentic, so buy with confidence. Goods sold are non-returnable so please decide wisely. Additional photos are available upon request. You may also set an appointment to meet with us if you wish to try on or have a closer look at the items. Happy shopping, everyone! Serious buyers only! GENERAL TERMS & CONDITIONS: 1. All items are based on first come first serve basis 2. Payment must be made to our MBB (Maybank) account before items can be delivered or collec... View this Fotopage entry
with only this!! ;) ;) contact us today!
MakeupBy LaLa
Latest entry:TEMPAHAN MEKAP
Tempahan Mekap Bagi Tahun 2013 Kini Dibuka..sebarang tempahan boleh emailkan lala_7318@yahoo.com Fb- http://www.facebook.com/MaKeUpByLaLa View this Fotopage entry
Sweet Frosting
Latest entry:Biskut Raya 2010
Maaf kerana dah lama tak update FP ni. Masa tak mengizinkan. Seperti tahun-tahun sebelum ini, Sweet Frosting membuat jualan biskut raya untuk tahun 2010. Tempahan biskut raya dibuka sekarang sehingga sehari sebelum puasa. Pesanan akan ditutup secara rasminya pada 10 Ogos 2010. Kami juga menjual sample yang mengandungi 6/ jenis biskut yang terpilih, 1 setiap satu dengan harga RM10.00 untuk sebekas sehingga stok masih ada (termasuk kos courier). Untuk pesanan & pertanyaan sila emailkan ke shi... View this Fotopage entry
Cake and Cupcake Specialist
Latest entry:KELAS CYBERCAKES DI BUKA
Assalamualaikum..semua... Lama kita tdak berjumpa di sini.. Inilah bahananya facebook...sampai lupa..daratan..hehhe .Saya telah membuka kelas membuat kek dan mendeco bagi sesiapa saja yang berminat sila email to pembuatkekcyber@yahoo.com atau masuk ke facebook saya Nina Cyberpasteles..HARAP MAKLUM. KELAS DIBERI NAMA CERIA BERSAMA CYBERCAKES...DAFTAR SEKARANG.. View this Fotopage entry
Triana Wedding Belles
Latest entry:Abg Latiff dan Kak Mimie
Hantaran ni i buat utk cousin i, Abg Latiff. I buat tiga dulang sahaja, coz brg-brg lain termasuk duit hantaran dah hantar masa bertunang dulu. Ni pun sebenarnya tak blh dikira hantaran cuma barangan cendrahati utk mengiringi mas kahwin . So, utk nampak macam brg2 ni utk majlis perkahwinan, i hiaskan bunga segar. View this Fotopage entry
Cake American Chocolate
allmedia printshoppe
Latest entry:Banner - lain2 event
View this Fotopage entry
nureen tihani
View this Fotopage latest entry
masriyah yusof
Latest entry:RENUNGGAN
Salam, Di petik dari iLuvislam.com 1. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 orang wali. 2. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 lelaki solehah. 3. Seorang wanita yang jahat adalah lebih buruk daripada 1,000 lelaki yang jahat. 4. 2 rakaat solat dari wanita yang hamil adalah lebih baik daripada 80 rakaat solat wanita yang tidak hamil. 5. Wanita yang memberi minum susu kepada anaknya daripada badannya (susu badan) akan dapat satu pahala daripada tiap-tiap t... View this Fotopage entry
Kasih Abadi
Latest entry:EXPO PERKAHWINAN MALAYSIA 10-12 JULY 2009
ALREADY DONE WITH EXPO PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA 2009 THANK YOU ALL FOR COMING... :) AND MAKING KASIHABADI BOOTH MERRIER... LOL Our dias was sponsored by http://weddingsbysher.blogspot.com :-D Such a lovely, simple and sweet dias really resembles us KASIHABADI... :-D Our team was also joined by http://prettylilcakes.blogspot.com Specializing in making yummylicious cakes,cupcakes and all to meet ur desired theme... And this pictures was taken by a talented photographer, Remy 01262600197 from H... View this Fotopage entry
Ramzahayudin Hanapi
Latest entry:Dylla & Zul
terima kasih pada : Ariff Gizan View this Fotopage entry
get gorgeous online store
Latest entry:BERTEMU KEMBALI SETELAH LAMA MENYEPI DI FP INI :)
salam & hai semua, SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA! rasanya dah dekat setahun get Gorgeous tak menjenguk fotopages kami ini.Begitu banyak kenangan kita di sini :) Untuk fan-fan getGorgeous yang masih menyokong kami sejak kami baru merangkak di Fotopages,ribuan terima kasih kami ucapkan kerana dengan bantuan andalah kami dapat naik seperti sekarang. Jasa anda tidak akan kami lupakan :flowers: Namun,perjalanan masih jauh,dan masih banyak yang perlu kami belajar untuk betul-betul dikatakan berjaya (s... View this Fotopage entry
yullina kamarudin
Latest entry:Assalamualaikum.........Salam Rindu.....
Salam untuk semua kekawan siber.....Apa khabar semua,ina minta maaf sebab dah lama tak join dalam fp.Hajat di hati memang nak aktif macam dulu tetapi apakan daya........tak cukup masa.Sekarang ni ina sudah di tanah air.......setelah hampir 10 bulan berada di malaysia baru hari ni ada kesempatan untuk menulis untuk tatapan kekawan ........sebelumni hanya mampu singgah kat rumah you all je....tapi tak sempat nak tinggalkan pesan. Macam -macam perkara yang berlaku rasa macam dah bertahun pulak balik ke malays... View this Fotopage entry
warna jiwa
Latest entry:Event::Majlis Penyampaian Sijil Pra-Sekolah TADIKA ROSSA BESTARI
Gambar-gambar selebihnya boleh dilihat di sini http://www.warnajiwa.net Regards, ZaharimanFarhan @ farhan WARNAJIWA ARTWORK & PHOTOGRAPHY 411-18, Taman Dalya 20300 Jalan Terkukur, Kuala Terengganu, Terengganu Hp : 012 368 0365 | 017 984 0465 YM ID : ezaharimanfarhan Email : farhanzahari@gmail.com : ezaharimanfarhan@yahoo.com Fpages: http://warnajiwa.fotopages.com Blog : http://warnajiwa.wordpress.com View this Fotopage entry
Promotion Banner
Rafeeq Zickry Arief
Latest entry:AIDILFITRI 2009
SALAM AIDILFITRI BUAT SEMUA KAWAN-KAWAN... MAAF ZAHIR & BATIN... View this Fotopage entry
nvghfhgf ahfgghhgf
Latest entry::: Mutiara Sabah datang menyerang ::
Kepada yang berminat boleh emel pada saya mrs_pino@yahoo.com. HARGA BOLEH DIRUNDING! p/s: maaf, kualiti gambar tidak memuaskan kerana sy hanya menggunakan kmera handphone. Brooch Mutiara (Large) Brooch Mutiara (Medium) Gelang Mutiara (Besar) Gelang Mutiara (Medium) Gelang Kristal (Medium) Butang Baju Melayu Mutiara View this Fotopage entry
fifi fad
Latest entry:aildilfitri 2009
Salam Aidilfitri 1430H! fifi fad dan keluarga ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin. semoga ramadahan yg lalu mendapat keberkatan dari-Nya. aidilfitri kali nie sgt bermakna buat fifi fad kerana abah dapat bersama2 meraikan syawal 1430H dan merupakan raya terakhir fifi fad dan suami di Loughborough. untuk raya kali ini, fifi fad joint venture open house bersama tiga keluarga lain. abah n suami fifi fad telah memasak tiga kilo rendang seri serai, fifi fad pulak memasak nata d... View this Fotopage entry
ima smith
Latest entry:~ Halloween Craft with Sammy and Sofea ~
This Halloween's project by Sammy and Sofea. Candy bag for "trick or treat" Black (Sammy) and Orange (Sofea) More pics of "trick or treat" click here >> http://caribbean.fotopages.com/?entry=1946550&back=http://caribbean.fotopages.com/?page=0 View this Fotopage entry
Noughty MILO...he...he...
pretty peektures
Latest entry:+ bella @ cikimiki.com +
+ check out the cute lil' Bella at http://www.cikimiki.com(www.cikimiki.com) ;-) View this Fotopage entry
Adawiah Danial
Latest entry:DHIYA BOUTIQUE
DAPATKAN LEBIH BANYAK KOLEKSI DI BLOG KAMI http://dhiyaboutique.blogspot.com PERASMIAN DHIYA BOUTIQUE! BERMACAM-MACAM CORAK & WARNA YANG MENARIK! SIAPA CEPAT DIA DAPAT! DAPATKAN HARGA PROMOSI! BELI SEKARANG! Emel: aera1210@gmail.com H/P: 017- 271 2702 Terma & Syarat: > Setiap tempahan hendaklah melalui emel dan kontek no di atas > Setiap pembelian akan di pos apabila bayaran penuh dijelaskan > Setiap pembelian tidak boleh dikembalikan > Pembayaran boleh dibuat terus ke akaun CIM... View this Fotopage entry
TSP19 (SAIZ M) RM28
onepiece bakery
Latest entry:BISKUT RAYA 2009 One Piece Bakery
Salam all.. Fuhh fuhh ...bersawang. Ni very very short post . Biskut Raya 2009 dah keluar . Catalogue dan detail leh di download disini :- http://biskutraya.onepiecebakery.com HINT: Dapatkan cara cara utk membeli biskut raya One Piece Bakery secara DISCOUNT di http://biskutraya.onepiecebakery.com Kami telah OFFICIALLY BERPINDAH ke Website Utama Kami di http://www.OnePieceBakery.com Update terkini dan sebagainya leh dapatkan disana. Kalau anda memasang link kepada kami sebelum nih.... View this Fotopage entry
Biskut-raya-catalogue
Zul Mikhaeil
Latest entry:Raihana
Sememangnya Muzium Negeri Terengganu ada byk tempat menarik utk sesi outdoor. Sebagai Muzium terbesar di Asia Tenggara, muzium ini menjanjikan banyak kelainan. Saya mencadangkan Raihana mengadakan sesi outdoor di sini dan seterusnya ke Taman Tamadun Islam yg terletak bersebelahan dengan Muzium. View this Fotopage entry
MarryMe deco n such
Latest entry:we have moved!
ANNOUNCEMENT we haved moved to http://marryme2u.blogspot.com View this Fotopage entry
abc bcda
Latest entry:Coming Soon - Ida & Man
View this Fotopage entry
Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan
Latest entry:utk panduan pelanggan-pelanggan ctredzuan.com
terkini February 2010 -di kedai maya ini menjual tudung bawal asli & Batik sutera ,boleh di beli helaian ..harini ada tudung masuk, sulam tangan yg tak pernah anda lihat di mana2 kedai jualan online mahupun nyata. UTK BELIAN ONLINE SEMASA, SILA LIHAT MENU KANAN KLIK MANA2 TUDUNG YG ANDA NAK TENGOK, SAMADA SERENDAH RM25 PUN ADA. KAMI TELAH SECARA RASMINYA MEMBUKA KEDAI NYATA KAMI DI KELANTAN UTK ORG RAMAI, UTK URUSAN JUAL BELI BARANGAN CTREDZUAN.COM SHJ, kedai kami attached dgn rumah,jadi urusan by a... View this Fotopage entry
Sara Aaesha and Mummy
Latest entry:ChomelCraft Giveaway
meh la join.. utk info lebih lanjut sila jenguk http://chomelcraft.blogspot.com View this Fotopage entry
kak long
Latest entry:Pa & Ma April 2009
Dapatkanlah di pasaran sekarang! Cerita lanjut di http://orkedsaiful.blogspot.com View this Fotopage entry
ratu balqis
Latest entry:Salam Perkenalan
Assalamualaikum... Welcome n Selamat Datang to My Page.. I would like to share sumthing with 'bakal pengantin'.. Untuk mereka yg nk berjimat or cut cost bajet, sy nk offer koleksi peribadi baju pengantin untuk disewakan..tp buat masa ni blom siap lg la..coz majlis saya pon x settle lg.. :P Later sy akan uploadkan pic2 bju2 saya.. :-D Do come to visit again ya! View this Fotopage entry
MamMa House
Latest entry:Lagi gambar Hariz Izzudin...
Salam semua... Terima Kasih kepada semua pengunjung FP ni...tak sangka masih ada lagi yg menjenguk FPku ini yg dah lamaaaa sungguh tak update sebelum ni...macam satu alahan waktu mengandung...langsung tak rsa berminat nak update FP ini...sampai la Hariz lahir...baru ada keiinginan nak update...hihihi... Ingat macam nak tutup FP...rasanya skang ramai yg dah beralih kepada Facebook... saya pun ada...tp just register dan invite friends je...tak update apa2 pun... maybe lepas ni lah kot... View this Fotopage entry
Cik Din
Latest entry:Windsor Castle - 20/06/2008
View this Fotopage entry
tangan sakti
Latest entry:inn's hantaran - 100109
for further details/queries/bookings/request, feel free to contact:- 019- 396 7636 (m.i.d.y) 013- 254 0708 (s.h.i.k.i.n) 012- 679 9649 (d.a.n.i.a.l) View this Fotopage entry
Gift For Guest
Latest entry:Coin Purse sebagai Cenderahati?
“Laa.. saputangan lagi? Dah macam-macam warna dah sapu tangan kat rumah.. Bukan pakai pun.. Pakai tisu jer sekarang ni..” “Hhmm.. telur dah makan. Nak buat apa dgn kotak/bakul telur ni ye? “Burrp.. Alhamdulillah.. sedapnye muffin ni.. Bekas ni buang lah. Kat rumah pun dah byk bekas plastik ni..” “Bunga telur ni cantik la.. tapi nak buat ape ye?” “Potpuri? Tak wangi pun? Letak dlm plastik macam mana org nak bau?” “Cantik lilin ni, tapi nak bakar, sayang pulak rasanya.” ... View this Fotopage entry
Size: 2.25 cm x 9 cm - RM 34 (400 pcs)

View this Fotopage entry
zulaikha mohamad
Latest entry:MyLovely-Moments
I've created new blog http://mylovely-moments.blogspot.com Feel free to visit my blog..its all about my beautiful life with hubby and our new bundle of joy, Arsyad.. ;-) View this Fotopage entry
Fatimah Julia Romeli
Latest entry:Selamat hari lahir Farhah Johanisse
Happy Birthday to You Happy Birthday to You Happy Birthday to Farhah Johanisse Happy Birthday to you! Ats permintaan farhah yang dah lama idamkan kek barbie. Since mommy beli buku bljr buat kek dan dlm buku tu ada gambar kek barbie, selalulah dia usung sana sini buku tu n asik mention ni buku farhah, sbb ada kek dia dlm tu. Inilah hasil kerja tgn mommy dgn bantuan farhah juga yang tak sabar tunggu hasilnya. Dapat idea nak menghias kek ni dr kak wiz. Tq byk bg pinjam idea. View this Fotopage entry
yaya othman
www.dryaya.blogspot.com hello pretty people! i've moved to another site and hope could still be in touch with y'all, do visit me there!! :-> View this Fotopage entry
pink flowers + green
shoppingwithlily lilies
Latest entry:::Our Terms & Condition::
ALL PRODUCTS ARE AUTHENTIC/ORIGINAL, I AM NOT SELLING FAKE/IMMITATION ITEMS. RETURNS ARE NOT ACCEPTED, SO PLS DECIDE AND READ THE SPECIFICATION OF THE ITEMS CAREFULLY BEFORE CONFIRM PURCHASING.IF U NEED FURTHER DESCRIPTION/CLARIFICATION OF THE ITEM, DO EMAIL ME. BOOKING WITH DEPOSIT OF 50% OF THE TOTAL PURCHASE IS REQUIRED BUT BALANCE MUST BE SETTLE WITHIN ONE WEEK FROM THE BOOKING DATE.ANY PRE-ORDER ITEM WILL REQUEST FULL PAYMENT UPON CONFIRMATION OF BOOKING. CANCELLATION OF BOOKING WILL MAKE THE... View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
Shamsul Fazrien
Latest entry:BERPINDAH : www.fazrien.com/blog
http://www.fazrien.com/blog() Fazrien Photography akhirnya menyahut seruan muslimin seluruh dunia, yang menyeru supaya kempen memboikot produk Israel di perluaskan, sebagai tanda kekecewaan, bantahan, amarah dan kutukan terhadap kezaliman rejim zionis melakukan pembunuhan kejam ke atas masyarakat Palestin. Adalah dimaklumkan fotopages merupakan produk 100% Israel dan diasaskan oleh syarikat berpengkalan di Tel Aviv, Israel. Diakui, adalah tidak mampu untuk kita semua pergi berjihad bersama-sama masyar... View this Fotopage entry
Nana Mansor
Latest entry:National Zoo with nieces
Not real ones, but stuffed toys at the souvenirs shop :-D View this Fotopage entry
muliyadi muhamad
Latest entry:no more update
blog ini tidak akan diupdate lagi demi menyahut seruan memboikot item2 yang berasal, menyumbang kepada ISRAEL yang seterusnya membawa kepada kekejaman yang dilakukan pada rakyat palestin. sila rujuk www.cgmulia.com/fotoblog untuk update. harap maklum. View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
nufa make up
Latest entry:Announcement!!
Please be announce that from now on, i'm no longer using this 'fotopages' and I will not updating this site anymore. Kindly find us at our new website : www.nufamakeup.com Regards Nufa www.nufamakeup.com nufamakeup@gmail.com View this Fotopage entry
rozila zain
Latest entry:Koyou @Korankei, Toyota.
Sabtu lepas, rombongan cik kiah bertolak ke korankei kat Toyota untuk ber'koyou'. jgn tak caye.. seawal 6am kami bertolak dari rumah.. semua cam tak sabo dah nak menjamu mata.. cuaca hari tu agak sejuk, aku siap pakai baju 4 lapis lagi... :-( :-( perjalanan sepatutnya sejam lebih je.. tapi dek kerana jam, 2 jam lebih baru kami sampai ke korakei tu...rupe2nya dah ramai org yg sampai lebih dulu dari kami... apa2 pun.. jom kita zassssss... p/s: lately ni bz + malas.. tu pasal gambo2 semua tak ed... View this Fotopage entry
suhizan sue
Latest entry:kad kahwin online terkini
GALERI KAD KAHWIN ONLINE Kami di http://www.kadkahwin-biz.com akan cuba memberikan perkhidmatan yang terbaik untuk anda demi merealisasikan impian anda bagi mendapatkan kad kahwin yang eksklusif dan elegan pada hari bersejarah anda. Bagi anda yang berada di seri kembangan lokasi kami berdekatan dengan anda. manakala anda yang berada di luar kawasan selangor jangan bimbang Kunjungilah ke galeri online di www.kadkahwin-biz.com untuk melihat sendiri rekaan-rekaan terkini dengan harga serendah RM 0.15 sen. ... View this Fotopage entry
Galeri Kad Poket
Akhma Lyana
Latest entry:Sale!! Authentic Coach Wristlet! Gorgeous!!
COACH LEGACY STRIPE CAPACITY WRISTLET Turnlock closure Legacy stripe fabric with metallic leather trim Fabric lining 12” strap with clip for attaching to the inside of a larger bag, or to form a wrist strap 7 (L) x 4 1/2 (H) Style No: 41758 Price : RM 390 Please email to shopwithluv@yahoo.com or text to 0129245363(LYaNa) for further inquiries. Tq! :-D View this Fotopage entry
ayma photowork
Latest entry:Notis Pertukaran Click-Click Photography kepada theKLIKER
theKLIKER said: Lupe nak promote Facebook : Iryma Idris :-D :-D View this Fotopage entry
ni last lpk b4 blk da ni
Princess Bakers
Latest entry:Attention Please.....
Dear Customers.... I know it's been a while i did not update my Fotopages...well, so many things happend recently...I gave birth (4mths oredi)...shifting house...open a new business....uhhh....really tired... Ok, for those who have called, sms and emailed me to find out whether i'm still accepting cake and cuppied orders..well yes...I'm still accepting orders but please note that currently I have started a new busines ..Bridal + Weding Planning Services and therefore I have limited my time, orders an... View this Fotopage entry
fareeha faizol
Latest entry:Ronda 2 Edinburgh Scotland
View this Fotopage entry
Wan Zul PHOTOGRAPHY
Latest entry:My New Photoblog
To all my viewers, I am no more using this fotopages. There's a need to own somekind of my own domain. New photoblog has been created at http://wanzulhamli.com. Fotopages has been served me very well for the past 2 years and i'm going to miss this page. I can say that 90% of my jobs and assignments came from this great fotopages. I'm hoping with this new "hijrah", everything will become much more easier to all my viewer and myself too. Just click the link provided below and let us enjoy this new b... View this Fotopage entry
Haslina Mohd Haris
Latest entry:TUPPERWARE-CAMPAIGN 7 (18TH AUGUST - 20th SEPTEMBER 08')
View this Fotopage entry
BEAUTCONNECTION PHOTOGRAPHY
Latest entry:Halimy & Farah Heizrin
As always, visit the official website for full entry. thx! ;) http://www.beautconnection.com(www.beautconnection.com) View this Fotopage entry
zuRa sweetDesign
Latest entry:MOVING OUT...
DEAR BELOVED CUSTOMER.. WE HAVE MOVED OUT TO NEW BLOG.. VISIT US AT http://sweetdesigncreative.blogspot.com/ For more details, do contact us at: sweet2design@yahoo.com / mysweetdesign@gmail.com View this Fotopage entry
min pretty peeks
Latest entry:funny faces.. of pretty peektures future CEO.. keh keh keh
for those who probably don't know yet, i have stopped updating this fotopage for quite some time, and only once in a blue moon, i will put new peeks here... but mostly taken from my other sites. should you have yet to bookmark them ( hahaha LOL, macamlah bagus nak suruh org bookmark website kita ), here are several other sites/spaces of mine : facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=634693731 flickr : http://www.flickr.com/min435 blog : http://peeksbymin.blogspot.com this peek of pre... View this Fotopage entry
Abu waseem Lokman
Latest entry:aku dah pindah ke blogspotlah..
sajer nak bagitau kat semua orang2 lama dan teman2. aku dah pindah. kot datang rumah lama nih, biskut meri pun kita tak keluarkan. oke. selamat datang ke rumah baru di http://na5wa.blogspot.com View this Fotopage entry
tempat pengesahan
Chindye Collections
Latest entry:Syarat-syarat pembelian online
Selamat datang & selamat bershopping online ke CHINDYE'S COLLECTION, menjual blouse wanita & tudung secara online. Sebelum membuat pembelian, para pelanggan digalakkan membaca syarat & terma secara terperinci. SYARAT & TERMA PEMBELIAN Pilih produk yang diinginkan. Sila nyatakan kod barangan, kuantiti, nama pelanggan dan lokasi melalui email atau sms. Sebaiknya menggunakan email untuk penjimatan kos. Pembayaran hanya boleh dibuat selepas kami mengesahkan barangan sedia ada. Bayaran terus ke akaun... View this Fotopage entry
EV126
nazarita abdullah sani
Latest entry:I am soooo sorry....
Hi people.. I sekarang dah tak pakai lagi nama RITA tu... Setakat ITA aje skrang... Simple and rasa nama ITA lagi ong kot... Hehehe.. To all.. TQ for you guys punya support.. Like most people say la kan? Life must go on... Ita skrang tersangat la busy.. (Buat-buat busy aje sebenarnya...) Memang ada banyak gambar yang tak di hepdet kan... Tapi sebenarnya gambar tu suma ada kat my FACEBOOK... Semenjak kat FACEBOOK tuh... Macam berpaling tadah la plak kat FOTOPAGES ni... Lupa daratan la k... View this Fotopage entry
lei
Latest entry:PENGHIJRAHAN
assalamualaikum... buat client2, teman2 fp sekelian, sekali lagi penghijrahan berlaku dlm hidup ako...selepas ini tiada lagi entry2 baru di fotopages seekaishistudio ini..namun ako akan trus berkarya dalam seni foto dalam halaman yg baru... di > http://leiaziz.wordpress.com ribuan terima kasih pada sokongan n komen2 mmbina u all slama nih... hrp dpt la kita bersama2 lagi di rumah baru ako.... jemput datang semua..... salam... lei 6012 2410148 intai-intai photograper http://www.intai-in... View this Fotopage entry
Gubahan Hantaran
http://nazruincreation.fotopages.com/ View this Fotopage entry
nyra ssong
Latest entry:~~ An Evening With Curtis Stone At Hilton Hotel On 22.4.08 ~~
[size=18] Having dinner with Curtis Stone at Hilton Hotel..His is the host of Take Home Chef and 1 of 50 sexiest man as i know.... :-> :-> So apa lgi excitedlah :horay: dpt jumpa dia. His is one of my favourite chef selain Jamie Oliver n Ramsay. So pergi ngan my eldest son Amin dia pun excited gak ramai friendz dia nk joint skali but unfortunely leh bw 2 org jer so yg tk dptlah g eventhough Amir pun tk dpt g..sib baik adk ada jaga bdk2 if not.... :wave: View this Fotopage entry
tk sbar rasany nk mkn...
Zara AB
Latest entry:Welcome 2009
Salamz and Good Day, I'm now decided to move to a new home after 2 years settling down here. Maybe, this will be the first transition of 2009. And i believe, there will be more to come after this. This are my new home - http://zaraab.wordpress.com. And not to forget, i've known a lots of great people through my journey here in fotopages. You know who you are. Regards, Zara~AB The Province of Chroma View this Fotopage entry
Engku Iskandar
Latest entry:Petronas Malaysian F1 Grandprix 2008
Qualifying round today. Massa was the fastest Followed by team mate Raikonen and Kovailanen came third View this Fotopage entry
Book A Book
Latest entry:WELCOME TO BOOK-A-BOOK
View this Fotopage entry
The Wedding Photographer
Latest entry:Pentingnya PR
Sebuah komposisi gambar, venue dan angles boleh di tiru bulat-bulat. Yang membezakan foto tersebut ialah 'moments'. Bukan sebab photographer atau equipment yang menjamin suatu foto dihasilkan dengan baik. Itu mungkin betul tetapi apa yang paling utama dalam photography is PR. PR seorang photographer yang baik pasti akan mampu membangkitkan suasana yang condusive dan ceria untuk satu-satu photoshoot. Ada orang compare foto antara photographers sebagai early steps samaada untuk hire mereka atau tidak... View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Kak Lin
Latest entry:Assalamualaikum.....
Jumpa Kak Lin Disini..... http:/kaklins-gallery.blogspot.com View this Fotopage entry
Shopping Online
http://glitter-graphics.com/myspace/text_generator.php() CENDERAMATA KRAFTANGAN MENGKUANG KOTAK SONGKET PRODUCT CODE:BS001 Dimension 8cmx8cmx7.5cm Min Order 50 Pcs Price:RM 4.50/PCS KOTAK SEGIEMPAT SONGKET TERENGGANU PRODUCT CODE:KSS001 Dimension 8cmx8cmX9cm Min Order 50 Pcs Price:RM 4.50/PCS KOTAK BUTANG PRODUCT CODE: KBS001 Dimension 10.5cmx5.5cmX5cm Min Order 50 Pcs Price:RM 3.50/PCS SARUNG NAPKIN PRODUCT CODE:SN001 Dimension 14cmx5.5cm Min Order 50... View this Fotopage entry
7 FRAGRACED ROSE FLOWER PRODUCT CODE:UR006 Price:RM 3.50
mia collection
Latest entry:BROOCH LAGI..
Brooch cantik dan cute boleh didapati dalam pelbagai warna dan bentuk..sila hubungi saya untuk keterangan lanjut samaada melalui email/sms/call.. HARGA: Harga :- RM13.00 untuk Sebiji tidak termasuk harga pos Harga :- RM25.00 untuk 2 Biji tidak termasuk harga pos Harga :- RM37.50 untuk 3 Biji tidak termasuk harga pos Harga :- RM50.00 untuk 4 Biji tidak termasuk harga pos HARGA MURAH UNTUK BELIAN LEBIH DARIPADA 20 BIJI SEBARANG PERTANYAAN / TEMPAHAN, SILA HUBUNG... View this Fotopage entry
VARIOUS COLOR
Custom Picture
View this Fotopage latest entry
DD Prints and Such
Latest entry:D & D Personalized Prints and Such
D & D Personalized Prints and Such offer a personalized gift pack for your newborn baby, kids birthday party, party pack, full moon, company events etc.. Salam and Hello valued customers! Starting from today, D&D Personalized Prints and Such will stop production using the previous packs. New package with new attractive design will be offered from now on! So, hurry up and place your order now! Currently available in 2 attractive design! Will update more on the new package soon! 8-) T... View this Fotopage entry
all in!
terengganu kiter
Latest entry:dah berpindah daaa.....
since dah takde apa nak update dalam FP ni .... better wrap up and move to a new blog....feel free to comment my part time hobby in http://www.photoblog.com/terengganukiter/ View this Fotopage entry
addina safiya
Latest entry:Dina 2 month ++
dah besar anak mama sorang ni . thank you for your sweet..sweet smile..make papa n mama hepy alwiz. emmuahhh .. cayang kat dier !! View this Fotopage entry
ngan maklang dier ..
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan

View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry
ila Hassan
assalammualaikum..... SELAMAT DATANG KE emMZet COLLECTIONS :wave: Saya ada menjual pelbagai aneka pakaian sila-sila la mencuci mata di kedai emMZet collections Syarat-syarat pembelian Setiap pembelian menggunakan matawang Ringgit Malaysia Setiap produk yang telah dijual tidak boleh dikembalikan ( sila berfikir sebaik-baiknya sebelum membeli ) Sila nyatakan kod produk yang anda kehendaki bagi memudahkan urusan jual beli Semua pembayaran hendaklah dibuat sebelum produk di pos ke... View this Fotopage entry
FarEast Ismail
Latest entry:MAAF
MAAF SAYA PINTA DIATAS KESUSAHAN YANG SUDAH BERLAKU DAN BAKAL BERLAKU DIMASA HADAPAN ... MULAI SAAT INI, SAYA TERPAKSA MENUTUP FP ATAS SEBAB2 TETRENTU ... SALAH SATU MASALAH SAYA HADAPAI IALAH SAYA AMAT PAYAH UTK LOG IN KE AKAUN FP SAYA INI MALAH LEBIH TERUK LAGI SAYA X DPT LOG IN LANGSUNG ... KADANG KALA UTK SAVE SUMER KEJE2 SAYA, SAYA X DPT SAVE MALAH HILANG MCM TU JE ... SAYA X SALAH KAN PIHAK ADMIN FP ... MAAF PADA KAWAN2 YANG SELALU BERKUNJUNG N MELAWAT FP SAYA X SEBERAPA INI ... SEGALA DORONGAN DAN TU... View this Fotopage entry
Gee n YHelmi Almarzuki
Latest entry:BATIK SUTERA TERENGGANU @GEE
ASSALAMUALAIKUM W.B.T BATIK SUTERA TERENGGANU @gee TELAH BERPINDAH KE http://iyazibatik.blogspot.com HARAP MAKLUM ~GEE, KUALA TERENGGANU. 019-9890701~ View this Fotopage entry
mama collections
Latest entry:New Collections in da house!!!
New PRADA/COACH/MIUMIU/JIMMYCHOO/ GUCCI/CHLOE/D&G up for GRAB!! Get a GUCCI/SWATCH* Watch for FREE for every purchase of 2 handbags... * NON-GENUINE....(While Stock Last) 1. MIU MIU Flap Manhattan - RM169.00 Member :arrow: RM155.00 2. D&G Flap Hobo - RM159.00 Member :arrow: RM148.00 3. D&G Flap Pockets Hobo – RM159.00 Member :arrow: RM148.00 4. JIMMY CHOO White - RM159.00 Member :arrow: RM145.00 5. CHANEL Sling White - RM149.00 Member :arrow: RM139.00 ... View this Fotopage entry
tie ru
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.